BEVERWIJK - Normaal gesproken is het laatste weekend van januari gereserveerd voor het Nationaal Theaterweekend. Door het coronavirus kan dit evenement niet live plaatsvinden. Maar het Kennemer Theater heeft iets bedacht om haar publiek toch iets te bieden dit weekend. Er zijn drie verschillende online evenementen georganiseerd onder de noemer: het Online Kennemer Theaterweekend 2021.

Het weekend start op vrijdagavond om 20.00 uur met de Online Muziek Bingo. De twee presentatoren leiden een hilarische ‘raad-je-plaatje’-bingo waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Op zaterdagavond om 20.00 uur is er een online muziekprogramma met Renée van Wegberg en gitarist Berry Janssen. Het repertoire van Renée van Wegberg en gitarist Berry Janssen is een mix van Nederlandse en/of Engelstalige popmuziek (Frank Boeijen, Ilse de Lange, Bløf, Tina Turner, Ed Sheeran), Franse chanson/kleinkunst (Charles Aznavour, Edith Piaf, Liesbeth List, Ramses Shaffy) en Soul/funk/disco/jazz (Aretha Franklin, Stevie Wonder, Ella Fitzgerald).

Ter afsluiting van het weekend is er op zondagochtend om 11.00 uur een leuk interactief online programma voor onze jongste bezoekers (2 tot 7 jaar) van niemand minder dan Dirk Scheele. Een uitdagende voorstelling waarin Dirk de kinderen uitdaagt om samen met hem muziek te maken.

Tickets zijn los te bestellen voor € 5,00 per evenement.

Tickets € 5,00 per evenement van vrijdag 29 t/m zondag 31 januari zijn te reserveren via kennemertheater.nl . Na reservering volgen e-ticket(s) en eventuele verdere info via de mail