KENNEMER - Nadat in maart 2020 de SWEET HARMONY TOUR abrupt werd afgebroken door het coronavirus ontstond iets unieks. Omdat Amy door het missen van één long, tot de risicogroep behoort, zaten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in zelfgekozen thuisisolatie. Toch werd er een manier gevonden om samen te zingen, los van elkaar. Het resultaat van hun Home Isolation video’s ging viral op alle social platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in corona tijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle Home Isolation video’s behalen miljoenen streams en de 3 EP’s met steeds 5 nummers behaalde ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de album lijst. Ook was OG3NE als eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij 3 succesvolle Home Isolation Concerts vanuit een studio.

Na lange tijd dan eindelijk weer in het theater te bewonderen … de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR.

Kaarten à € 39,50 voor vrijdag 29 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.