BEVERWIJK - De voorstelling Robert Long 75 jaar was in theaterseizoen 2018-2019 zo succesvol dat een reprise met de mooiste liedjes van Robert Long niet kon uitblijven. De bekendste, maar ook minder bekende liedjes van de meester komen op een verrassende manier samen in dit theaterconcert.

De solisten in deze voorstelling zijn Maaike Widdershoven, Wil Van Der Meer, Julia Herfst en Job Bovelander. Zij verbinden bekende en ook nog onbekende liedjes, die prachtig opnieuw zijn gearrangeerd, met grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen in een onvergetelijke show. Muzikaal bijgestaan door een combo o.l.v. Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long heeft samengewerkt. Het script is geschreven door Ivo de Wijs.

De dag dat ik Robert Long ontmoette is een persoonlijk eerbetoon aan Robert Long. Maaike, Wil, Julia en Job hebben alle vier Robert ontmoet en die bewuste dag in hun leven heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Ze vertellen hierover in de voorstelling waarin zij Robert eren met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes.

Kaarten vanaf € 25,50 voor zaterdag 13 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.