BEVERWIJK - Door oud-student Duncan Laurence -winnaar Eurovisie Songfestival 2019- is de naam Rockacademie bekender dan ooit.

Madonna, Prince, Freddy Mercury, Tina Turner; de popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. In dit muzikale eerbetoon neemt de Rockacademie je mee op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan.

Rockacademie alumni en studenten brengen met ‘Kingdom Of Pop’ een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. Deze theatervoorstelling is een volwaardig en interactief spektakel met verhalen van de nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits. Van de Beatles tot aan Lady Gaga, allen hebben ze iets bijgedragen aan de hedendaagse industrie.

Kingdom of Pop is een interactief spektakel met verhalen van nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld.

Kaarten vanaf € 15,50 op vrijdag 6 mei om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.