BEVERWIJK - Na het overweldigende succes in 2017 en 2018 in een oude kerk in Haarlem, presenteert Van Tok Music Entertainment dit jaar de kerstshow 'It's Christmas Time' in een professionele theatersetting in het Kennemer Theater! En de voorstelling is nagenoeg uitverkocht.

IT'S CHRISTMAS TIME - THE SNOW EDITION is een heerlijke feel good show met Engelse en Nederlandstalige kerstnummers met een verhaal waarin sneeuw en ijs zorgen voor een winters gevoel. Met medewerking van professionele artiesten, belooft het een hartverwarmende kerstshow te worden.

Theatericoon Paul van Gorcum kruipt in de huid van Winterkoning Jack Frost. Uw host en tevens regisseur is ‘Mister Christmas’ Matthijs van der Meer. Naast hen schitteren vijf topartiesten op het toneel: Lotte Stevens (BE), Joke van Robbroeck (BE), Sander Volders, Charmaine Charlemagne en dit jaar opnieuw: Guimar van der Weele. Samen brengen zij een gevarieerd muzikaal programma met pop, jazz, gospel, musical en Nederlandstalige songs op het hoogste niveau.

De show vindt plaats in een besneeuwd en sprookjesachtig decor en wordt theatraal omlijst met liefde, humor, sentiment en nostalgie. Ook zijn de Christmas Dancers, The Holly Jolly Kids weer van de partij en het ware kerstgevoel wordt compleet gemaakt met ons eigen American Carol Choir en The Gospel Singers.

Kaarten vanaf € 22,50 voor zaterdag 14 december om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.