BEVERWIJK - Op zaterdag 30 oktober ‘21 speelt Annie M.G. Schmidtprijs winnaar Jan Beuving de try-out van zijn nieuwe voorstelling Restante in het Kennemer Theater.

‘Niets blijft’, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven. Tenzij ze Pythagoras of Euclides heten. Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten. En zoals altijd komt dit allemaal samen tijdens de cabaretvoorstellingen van Jan Beuving.

Jan Beuving won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma Rotatie werd genomineerd voor een Poelifinario. De pers was superlatief: ‘Knappe grappen en puntgave liedjes’ (de Volkskrant), ‘Origineel, grappig en ontroerend’ (NRC) en de Theaterkrant schreef: ‘een programma dat de perfectie benadert’.

Kaarten vanaf € 17,00 voor de try-out op zaterdag 30 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.