BEVERWIJK - Het Kennemer Theater in Beverwijk kan weer een tweetal mooie nieuwe shows aankondigen.

UNIEK IK BEVERWIJK - De Kroniek van een aangekondigde dood (try-out) van Theater RAST op donderdag 16 maart om 20.15 uur

Gepassioneerd muziektheater over eerwraak en sociale druk

Theater RAST, dat vanuit haar Turks-Nederlandse DNA reageert op wat er in de wereld gebeurt, waagt zich aan het ijzingwekkende meesterwerk ‘Kroniek van een aangekondigde dood’ van Gabriel García Márquez. Regisseur Celil Toksöz maakt er gepassioneerd muziektheater van over vrouwenrechten, bloedwraak en medeplichtigheid. In een dorpje wordt een bruiloft gevierd met een gigantisch feest. Nog geen vier uur na de huwelijksvoltrekking wordt de bruid naar huis gestuurd; ze zou geen maagd meer zijn. Onder druk van haar moeder noemt het meisje de naam van een jongen uit het dorp. Haar broers slijpen hun messen en kondigen aan dat ze de jongen gaan vermoorden. Het hele dorp is op de hoogte, maar iedereen kijkt weg.

Bekend van het tv programma The Tribute – Battle of the Bands

ST*RMAN - The Dutch Tribute of David Bowie op vrijdag 26 mei 20.15 uur

Starman NL is de negen-koppige David Bowie tribute band uit het zuiden des lands. De band was te bewonderen in het succesvolle tv programma The Tribute - Battle of the Bands waar zij bij de jury en publiek hoge ogen gooiden met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits.

Het publiek staat een prachtige reis door Bowie’s oeuvre te wachten. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see voor de verstokte Bowiefan, maar ook zeker voor de absolute beginner.

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

--------------------------------------------------------