HEEMSKERK - Elke derde zondag muziek! De Kasteeltuin achter Slot Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk is in voorjaar en zomer op z'n mooist. De tuin is dagelijks geopend voor bezoekers en dus altijd een aanrader. Maar op elke derde zondag in de maand is er tot en met september nog een extra reden om langs te komen, want dan worden er muziekoptredens verzorgd door verschillende solisten, bands en/of koren. Meestal zijn er twee optredens met daartussenin een korte pauze. De aanvang is 14:00 uur, en de toegang is -evenals voor een bezoek aan de tuin- gratis.

Programma

Op zondag 15 mei wordt de spits afgebeten door de meerstemmige (semi-) akoestische viermans-band BOOM LIMITED. Zij spelen covers van muziek uit de jaren '60-'70, zoals van Beatles, Moody Blues en Eagles, maar ook van hedendaagse bands zoals R.E.M. en Venice. Kortom voor elk wat wils!
Volgende maanden kunnen we optredens verwachten van onder andere Klezmania, Dolorosa, Doedelzakspeler Ger Buur, De Skulpers, Poppekus, Klavierschippers, Drumdemand en Kuzola.
Daarnaast vinden er in de Kasteeltuin ook regelmatig workshops en andere activiteiten plaats, ook voor kinderen. Op www.kasteeltuinassumburg.nl is altijd de meest actuele informatie te vinden.

Vrijwilligers gezocht

De Kasteeltuin wordt onderhouden door circa 50 vrijwilligers. Daarnaast zorgen nog eens zo'n 30 gastvrouwen- en heren er voor dat in het Koetshuis genoten kan worden van een kopje koffie of drankje. Iedereen die het leuk vindt om met een gezellige groep een ochtend of middag in de week samen te werken in de prachtige tuin, of bezoekers van een drankje te voorzien, is van harte welkom. Kom eens vrijblijvend langs, of kijk op de website voor meer informatie.