HEEMSKERK - Het weekend goed beginnen met een leuke ochtend met je (klein)kind! Samen zingen, dansen, luisteren en bewegen. Dat is erg leuk om te doen en goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen. De cursus is voor een kind samen met een vertrouwde volwassen begeleider zoals ouder, grootouder of vaste oppas. Ervaring met muziek is niet nodig, iedereen kan meedoen!

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar hebben we “Muziek op Schoot”. Op 7 oktober start de cursus van 8 weken op vrijdagochtend van 09:00-09:45 uur met docent Deborah de Liever. Ook is er vier keer per jaar een zaterdagochtend workshop, met elke keer een ander thema passend bij het jaargetijde.

Net te oud voor Muziek op schoot en nog te jong voor het reguliere aanbod? Geen paniek! Voor kinderen uit groep 1 en 2 is er de Muziekspeeltuin. Ook deze cursus duurt 8 weken en is op maandag van 16:00-16:45 uur vanaf maandag 4 oktober. Kom je ook meedoen? Net als bij Muziek op schoot is er ook vier keer per jaar een zaterdagochtend workshop met elke keer een ander thema. Inschrijven en meer info: www.cultuurhuisheemskerk.nl