HEEMSKERK - Het musicalaanbod is overweldigend. Van bijna alle bekende zangers of gebeurtenissen zijn musicals gemaakt. Sommige musicals zijn klassiekers geworden, denk aan My fair Lady, Hair, The Lion King, Evita en Mamma Mia. Maar ook het Nederlandse aanbod is tegenwoordig groot en populair. Zo speelt Soldaat van Oranje al 8 jaar! En er zijn musicals gemaakt over Annie M.G. Schmidt, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy enz.


Musicals zijn prachtig om te zien en naar te luisteren, maar wat minstens zo leuk is, is om zelf liedjes uit musicals te zingen. En dat kan in ons enthousiaste Heemskerkse koor Musical Sound. Sinds begin mei is Jasper Hutte onze muzikale leider. Jasper is een jonge enthousiaste pianist, componist en arrangeur, afgestudeerd aan de Hogeschool voor Kunsten te Utrecht, die zich nu meer op het dirigeren wil richten. Zijn enthousiasme is aanstekelijk.


Ons huidige repertoire bestaat uit liedjes van Abba, Ramses Shaffy, Simon and Garfunkel en nog veel meer. We hebben ook enkele liederen uit mooie films, bv. What a Wonderful World, Stay with me enz. We zingen veel Nederlandstalig en Engels. Zingen is ook gezond (o.a. voor je ademhaling), ontspannend en gezellig.


Kortom: WIL JE ZINGEN, ZING DAN MEE! En dat kan tijdens de open repetitieavonden op maandagavond in juni: op 3, 17 en 24 juni. U kunt dan onze repetities bijwonen of gezellig meedoen. Proef hoe het is om mee te zingen in een koor, je zult zien dat je daar vrolijk en blij van wordt. Wij zingen op maandagavond van 19.45 tot 21.45 in het scoutinggebouw Elfregi Helen Keller, Adelaertlaan 2 in Heemskerk (gelegen in park Assumburg t.o. de “ijsbaan”).


Kijk voor alle informatie op www.musicalsound.nl.