HEEMSKERK - Cultuurhuis Heemskerk biedt in samenwerking met de zeer ervaren harmonicaspeler George Reijnders de mogelijkheid om vanaf 14 oktober mondharmonicalessen bij Cultuurhuis Heemskerk te gaan volgen.

George Reijnders, ook bekend als medeorganisator van de Amsterdam Harmonica Meetup Groep maakt als harmonicaspeler onderdeel uit van het semi akoestische blues duo “The Men – Unplugged”. George wil zijn passie en kennis van de diatonische harmonica graag met anderen delen en doet dat nu met het geven van harmonicalessen.

Vanaf maandag 14 oktober t/m 6 april 2020 start hij met een cursus van 12 lessen, die om de week gegeven worden. De lessen zijn van 20:00 tot 21:00 uur. Bij meer dan 6 aanmeldingen komt er een 2e groep die van 21:00 - 22:00 uur les zal krijgen. Ook gevorderde mondharmonicaspelers kunnen zich aanmelden. Bij meerdere aanmeldingen zal een aparte groep gestart worden.

Tijdens de lessen op basis van Techniek, Toon, Timing, Theorie en natuurlijk veel Training worden je de basisbeginselen van de mondharmonica bijgebracht zodat je in staat bent om een aantal Blues klassiekers als You Gotta Move en Big Walters Easy als een echte Blues Harp speler mee te spelen. De cursus is voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen. Ook gezellig om samen met je puberzoon/dochter de cursus te volgen.

Lijkt het je leuk om mondharmonica te leren? Meer info en aanmelden www.cultuurhuisheemskerk.nl, of via George, ge.reijnders@quicknet.nl of t 0252 - 683232