BEVERWIJK - In de zesde Vuile huichelaar komen weer nieuwe meezingliedjes, hilarische sketches en originele typetjes voorbij. Telkens weer kijken rasechte theatervrouwen Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. Ze hebben zich altijd bezig gehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en daarmee kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Maar wat willen ze nou eigenlijk? Wat staat er op de bucketlist? Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, ze willen iets veel lastigers. Ze willen gezíen worden En het liefst zo snel mogelijk, want ‘Morgen begint nu’! Gelukkig is het gras niet groener aan de overkant. Dus besproeien ze manmoedig hun eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn.

Is het cabaret, een vrolijk makend theaterconcert of een personalityshow? De 6e van Vuile Huichelaar past niet in een hokje. Maar is alles inéén. Lekker meezingen, lachen, maar ook een traantje wegpinken met heel veel andere vrouwen. Kortom: ’Vuile Huichelaar’ is een heerlijke meezing cabaretvoorstelling dóór en vóór (voornamelijk) vrouwen. Mannen mogen komen, maar op eigen risico.

Dit is dé avond uit voor de vrouw.

Kaarten vanaf € 21,50 voor donderdag 11 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.