BEVERWIJK - Lotte Velvet won in 2020 overtuigend het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar show Ondergrond. Ze breidde vervolgens haar programma uit en trekt nu langs de zalen met haar eerste avondvullende voorstelling.

In haar dystopische cabaretshow Ondergrond knipt ze haar banden met de rest van de wereld door. Middels muziek, spoken word en typetjes vertegenwoordigt zij andere mensen die ook moeite hebben zich staande te houden in een alsmaar veranderende maatschappij. Van klimaatactivisten tot onderbuikstemmers: ze komen allemaal aan het woord.

Een actuele voorstelling die nooit hetzelfde is door de constante toevoeging van nieuwe elementen uit de dagelijkste gebeurtenissen.

Lotte wordt tijdens de voorstelling begeleid door toetsenist en producer Serge Dusault.

NB Deze voorstelling is in de Week van de Eenzaamheid, waarbij het project 'Samen naar Theater' uit de kast is getrokken. Er is op deze avond een extra gastvrouw aanwezig om de mensen te verwelkomen die zich hebben opgegeven voor 'Samen naar Theater' en om na afloop na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Opgeven gaat via prijssoort Samen naar Theater in het bestelproces.

Kaarten vanaf € 17,00 voor vrijdag 29 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.