HAARLEM - Ook in de maan mei heeft Café Stiels weer de beste livebands voor jou klaarstaan!

17 mei Juliet July
Een allround talent uit Amsterdam die op meerdere creatieve gebieden werkt; muziek maken, acteren en een carrière als een internationaal model. Juliet ging naar de Herman Brood Academie waar ze zich zelf verder ontwikkelde als kunstenaar. Performen is altijd een belangrijke factor in haar leven geweest. Tijdens haar middelbare schooltijd speelde ze al in verschillende musicals en toneelstukken. Nu reist Juliet de wereld rond voor haar modellen carrière en woont ze een paar maanden per jaar in Zuid Afrika. Tijdens het vele reizen doet ze inspiratie op voor haar muziek en songteksten.
https://www.julietjuly.com

21 mei Muziekquiz met live Rose Marin (Stiel’s Unplugged)
Eindelijk kunnen de muziekkenners quizen in hét muziekcafe van Haarlem! De allereerste muziekquiz in Stiel’s is een feit. Deze avond wordt muzikaal begeleid door conservatorium studente Rose Marin. Dus eerst de muzikale hersenkrakers en daarna nagenieten met de zomerse tunes van Rose Marin.
https://nl-nl.facebook.com/RoseMarinMusic/

28 mei Leonard Luka
EP-realease van een 26 jarige Haarlemse artiest en producer. Zijn mooie en sfeervolle mix van Jazz, Soul en Indie is niet alleen door de Stiel’s opgevallen, Leonard zal namelijk ook op Haarlem Jazz & More spelen. Het voorprogramma van 28 mei zal wordt verzorgd door nog een talent uit Haarlem; Leah Rye.
https://www.leonardluka.com
https://www.leahrye.com