BEVERWIJK - Normaal gaan de finalisten pas ná het festival op tour langs de theaters, maar door alle onzekerheid van de afgelopen periode, en de bijbehorende beperkingen, heeft de organisatie besloten om de volgorde om te gooien. In plaats van acht deelnemers die naar de voorronden gaan, werden er uit de audities vijf verrassende deelnemers geselecteerd. Zij gaan vanaf 4 maart in wisselende samenstelling met de Leids Cabaret Festival On Tour door het land om te eindigen op 3 & 4 juni in de Leidse Schouwburg met de (halve) finale. De daadwerkelijke Finalistentour eindigt op 25 juni natuurlijk zoals gebruikelijk in de Leidse Schouwburg.

Het Leids Cabaret Festival is meer dan alleen een cabaretwedstrijd waarbij een jury -en publieksprijs worden uitgereikt. De periode voorafgaand aan de finale avond in de Leidse Schouwburg is minstens zo belangrijk... Juist dat maakt meedoen aan het Leids Cabaret Festival zo'n te gekke ervaring en een groot avontuur. Dat geldt uiteraard ook voor het publiek!

In Beverwijk zijn Iris Vlutters, Piet van Eeghen en Stefan Hendrikx te zien.

Kaarten vanaf € 15,00 op donderdag 28 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.