BEVERWIJK - Op 12 maart is de nieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical te zien in het Kennemer Theater. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom is er een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje gestart.


Vind het glazen muiltje en win!

De zoekactie in Beverwijk zal plaatsvinden vanaf woensdag 23 februari '23 Vanaf dat moment kan iedereen een zoektocht starten. Wellicht is het glazen muiltje ergens in de buurt van het Kennemer Theater te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra's en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving!

De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, producent van de sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent.

Met een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet Van Hoorne Entertainment al jarenlang families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn hun sprookjes elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers.

Kaarten à € 24,50 voor zondag 12 maart om 13.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.