HEEMSKERK - Op zondagmiddag 23 april geven zoeken de zangers en fluitisten elkaar op voor een concert in de Dorpskerk te Heemskerk. Het programma dit jaar heeft als thema de Liefde, en zal bestaan uit gevarieerde klassieke liederen in vele verschillende talen – de specialiteit van Endora. Ze zingen in het Engels, Duits, Frans, Portugees, Latijn, Lets en Italiaans.

De sfeer van de liederen varieert in stemming zoals de stemming van de liefde kan variëren. Endora bestaat uit 24 zangers die op de dinsdagavond met veel gezelligheid en toewijding repeteren onder de kundige leiding van dirigent Nuno Lobo, tevens componist. Een intermezzo zal verzorgd worden door het Heemskerks blokfluitensemble Recorders Round o.l.v. Brigit de Klerk. In hun muziekkeuze sluiten zij aan bij het thema Liefde; liefde tussen twee mensen, een voorbijgegane liefde, liefde voor de blokfluit en liefde voor de dagenraad.

Kom luisteren en meegenieten van dit prachtige programma. Daarnaast ook meteen een uitnodiging voor bassen en tenoren, deze stemgroepen mogen namelijk versterkt worden. Kom eens langs op de dinsdagavond om te kijken of het iets voor je is. Het concert begint om 15.00 uur in de Dorpskerk, Kerklaan 1 te Heemskerk. De deuren openen om 14:30 uur. Goede stoelen zijn aanwezig. Kaarten á 10 euro (inclusief drankje) zijn te bestellen via onze website www.kamerkoorendora.nl , of te krijgen aan de deur (contante betaling, geen pin).