BEVERWIJK - Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Dat voelt best dubbel! Hoe worstelen we ons met goed fatsoen door dit 'dubbele' leven? Die vraag is voor Tineke Schouten al veertig jaar een bron van inspiratie.

Al vierentwintig shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. Ook tijdens deze 25ste show komt ze met nieuwe types, imitaties van beroemdheden en gevoelige liedjes. Maar ze belooft: ook Bep Lachebek komt nog even voorbij, te hard lachend, dubbele wodka in de hand. Want het is meer dan ooit tijd voor een feestje en dát wordt deze jubileumshow van topentertainer Tineke.

Op deze avond is het leven weer even mooi! Kaarten vanaf € 28,50 voor de try-outs op vrijdag 26 & zaterdag 27 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.