BEVERWIJK - Laatste kaarten!! Speciaal voor zijn nieuwe theatershow The Sound of the Blues & Americana haalt Johan Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston. Na het succes van Pioniers van de Nederpop en Keeps the Blues Alive, lardeert Derksen in zijn derde theaterconcert de Blues met de vanuit Amerika oprukkende Americana sound.

Malford Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Di Reed scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan en Reed voegt Derksen nog een hele lijst namen toe aan zijn internationale line-up.
Sean Webster, de uit Engeland afkomstige zanger die in 2016 een 'Dutch Blues Award' kreeg als beste vocalist. Phil Bee, bekend van King Mo en Phil Bee's Freedom. Hilde Vos, americana-zangeres en oud 'The Voice' deelneemster. Erwin Java, dé bluesgitarist van Nederland. Bekend van o.a. Cuby + Blizzards, Herman Brood en King of the World. Jack Hustinx, oprichter en frontman van de Shiner Twins, volgens kenners de beste americana band van Nederland. Eric van Dijsseldonk, was onder andere gitarist bij Erwin Nyhoff, Laura Vane & The Vipertones en Lea Kliphuis. Roel Spanjers, multi-instrumentalist (o.a. piano, hammondorgel en accordeon), speelde eerder met vele Amerikaanse blues- en soulartiesten, waaronder Luther Allison. Roelof Klijn, was onder andere verantwoordelijk voor de baslijnen van Coup de Grace, The Strikes en zijn meest recente project Rootbag met meester-gitarist Richard van Bergen. Fokke de Jong, meer dan twintig jaar lang was hij drummer bij Normaal en later bij King of the World.

Kaarten vanaf € 23,50 voor zaterdag 29 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.