ZANDVOORT - Vanaf vrijdag 9 juli t/m vrijdag 6 augustus vindt de wekelijkse Hippie Boulevard markt weer plaats. Dit jaar vindt de markt net als vorig jaar plaats aan de Boulevard de Favauge.


Tijdens de 5e editie staat de Hippie Boulevard markt vijf vrijdagen aaneengesloten in Zandvoort. De markt kenmerkt zich door de vele moderne hippies die hun Ibiza- en Bohemian lifestyle producten verkopen. Van handmade sieraden tot hippe fashion en kleurrijke accessoires.


Inmiddels is de markt een bekend fenomeen en komen er mensen uit het hele land op af. De markt is ook in grote trek bij de dagjesmensen en toeristen uit Duistsland meldt de organisatie. We zijn ontzettend blij dat we weer aan de gang kunnen en problemen wat betreft de afstandsregels voorziet zij niet, ‘’het is vergelijkbaar met de drukte op een warenmarkt, enkel met een ander aanbod’’ meldt Manon Weitering, organisator van de Hippie Boulevard markt en eigenaresse van evenementenbureau Hip and Happy events.


De markt vindt enkel plaats met mooi weer, volg voor recente updates de social media van de organisatie of kijk op https://hipandhappyevents.nl/agenda/


Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check onze website www.hipandhappyevents.nl