BEVERWIJK - Eind jaren 60 veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’. Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor tal van bezettingswisselingen, waarna de band in nog geen tien jaar transformeerde tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 werd het album Rumours uitgebracht, symbolisch voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en nog steeds één van de best verkochte albums tot op de dag van vandaag.

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band; van de bluesperiode in het Londen van de jaren '60 tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren '70 en daarna. Klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar The Cosmic Carnival – al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen – geweldig mee uit de voeten kan.

Kaarten vanaf € 24,50 voor zaterdag 23 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.