BEVERWIJK - Kikker is het oh zo bekende karakter uit de populaire kinderboekenreeks van schrijver Paul van Loon. Een schrijver die dit jaar zijn veertigjarige jubileum als auteur viert. Meester Kikker is een onderdeel van dat feest.

Wanneer de meester de klas binnenstapt, zien de kinderen dat zijn haar vol zit met waterkroos en zijn kleren vol met scheuren. Meester heeft duidelijk iets uit te leggen aan de klas...

"Ik ben soms een kikker. Dat is mijn geheim. Niemand mag het weten, behalve jullie", verklapt de meester. Maar wat is er eigenlijk met de directrice? Ze kijkt zo verlekkerd wanneer iemand een spreekbeurt houdt over kikkers.

Meester Kikker is een spiksplinternieuwe musical van De Grote Haay voor iedereen vanaf 5 jaar, gebaseerd op het boek van Paul van Loon. Na het grote succes van het boek en de film, brengt dit spannende en grappige verhaal nu zijn magie naar het theater!

Kaarten à € 15,00 voor zondag 26 november om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.