BEVERWIJK - Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting.

Gerard verwierf met de gelijknamige band Alderliefste bekendheid door onder meer samenwerkingen met topartiesten waaronder Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Hij had er twee top 10 hits mee: ‘Laat me’ - Vivre en ‘Une belle histoire’ - Een mooi verhaal. Beide titels staan nog jaarlijks hoog in de top 2000.

Op deze avond zullen favorieten als Michel Fugain en Julien Clerc niet ontbreken met het tijdloze Une belle histoire en het prachtige Elle voulait quon lappelle Venise, maar ook eigen werk komt voorbij. Op deze avond is Gerard de zien en beluisteren in een achtmans bezetting. Het publiek waant zich in een mooi verhaal op een dorpsplein in Frankrijk waar hij samen met vrienden én met het publiek het Franse chanson viert.

Een bijzondere avond met muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Kaarten vanaf € 18,50 voor vrijdag 20 december om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.