BEVERWIJK - De Shakespeare-klassieker Romeo en Julia is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang steeds opnieuw te raken en te inspireren. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde voor elkaar.

De pizza's vliegen je om de oren in deze bewerking van Romeo & Julia! De vaders van Romeo en Julia hebben allebei een pizzeria, maar gooien al jaren de deegrollers door elkaars ruiten. Zelfs knokpartijen in nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels volkomen normaal geworden. Want wie maakt er toch de beste pizza? Terwijl de concurrentiestrijd steeds heftiger wordt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde kan geen eerlijke kans krijgen, als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan dat heel goed verloopt, totdat er in weer een straatgevecht een dode valt...

Deze snelle, inventieve tragedie doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik een van zijn beroemdste verhalen ontdekken. Geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Kaarten vanaf € 15,50 voor vrijdag 5 november om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.