BEVERWIJK - De muzikale verdiensten van Kate Bush zijn legendarisch. Haar ontroerende en hartverwarmende songs inspireerden de leden van Cloudbusting om haar werk levend te houden. Kate-lookalike Mandy Watson weet de unieke sound en emotie van Kate Bush zo identiek te vertolken dat het publiek zal geloven dat de diva in eigen persoon op het podium staat. Visuele projecties en filmfragmenten van optredens van Kate Bush maken dit tributeconcert een ervaring die u helemaal onderdompelt in de muzikale verbeeldingskracht van Bush.


In deze voorstelling beleven de muzikale schatten uit het repertoire van Bush, zoals Wuthering Heights, Don’t Give Up, Babooshka en The Man With The Child In His Eyes een indrukwekkende renaissance! Dat beamen ook haar bandleden, die met ‘grand dame’ Bush zelf hebben opgetreden, zoals bassist Del Palmer en drummer Preston Heyman: “Het is alsof we de stem van Kate zelf horen!”

Kaarten vanaf € 22,50 voor woensdag 13 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.