BEVERWIJK - Het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek komt weer als familiemusical in het theater! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. De musical wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan. Met een nieuwe generatie jonge talenten op het podium is een compleet nieuwe versie van de musical gemaakt.

De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in de Middeleeuwen. Daar komt hij middenin een kinderkruistocht: achtduizend kinderen te voet op weg naar Jeruzalem. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen. Dan ontdekt Dolf dat het echte gevaar niet wacht achter de volgende bergtop, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…

Kaarten à € 20,00 voor zondag 20 januari om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.