BEVERWIJK - Het wordt inmiddels een traditie: fotografiecentrum ISOO start 2019 met een expositie van Young Art & imPRESSions. Zaterdag 5 januari wordt deze expositie geopend om 16.00 uur.

Het afgelopen jaar is er weer flink gefotografeerd in Beverwijk en Heemskerk. Verschillende culturele en sportieve activiteiten trokken de aandacht van de fotografen van imPRESSions. Zo zijn er foto’s te zien van de Nieuwjaarsduik in Wijk aan Zee, Zomerpodium Heemskerk en het Gitarenfestival in de Grote Kerk.

Naast deze foto’s hangen er ook prachtige sfeerfoto’s van het afgelopen Young Art Festival, gemaakt door een vaste groep van fotografen. Nieuw dit jaar is dat twee jonge, talentvolle fotografen perskaarten hebben gewonnen om twee dagen op het festivalterrein te fotograferen. Jolene Adelaar en Ruben Oosterman sleepten deze perskaarten in de wacht en laten tijdens de expositie hun staaltjes van fotografie zien. Bijzonder detail is dat Ruben alleen analoog heeft gefotografeerd.

De expositie is tot en met 9 februari te bezoeken tijdens de zaterdagen van 12.00 - 16.00 uur in het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46 in Beverwijk.