BEVERWIJK - De Beverwijkse fotograaf Michel Mulder laat bij ISOO in zijn expositie een selectie uit 20 jaar fotografie zien, een diversiteit in beeld en onderwerpen die hij als vrij werk heeft gemaakt.

Naast digitale fotografie laat Mulder ook analoog gefotografeerd werk zien. Ook met de hand afgedrukte foto’s zitten erbij. De bezoeker zal naast bekend werk ook onbekend werk zien, zowel enkele stuks, als ook foto’s die tot een grotere serie behoren.

Tijdens de expositiedagen draait er een beeldscherm met zo’n 130 foto’s waarmee Mulder zijn beroepsmatige kant laat zien. Het betreft veel recent werk waarmee hij duidelijk maakt wat hij voor bedrijven en particulieren kan betekenen.

Michel Mulder: “Wat ik de bezoeker mee wil geven, is de diversiteit aan fotografiestijlen die ik beheers. Daarmee hoop ik een compleet beeld te geven van wie ik ben.”

De expositie is 16 februari tot en met 16 maart te bezoeken tijdens de zaterdagen van 12.00 - 16.00 uur in het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. De laatste zaterdag is ISOO geopend van 11.00 – 16.00 uur.