HAARLEM - Experience Klassiek: Speciaal Moederdag concert met intieme pianomuziek door de Belgische pianist Stéphane De May.

Stap binnen in de betoverende wereld van klassieke muziek in het Rosenstock Huessy Huis (Hagestraat 10), het best bewaarde geheim van Haarlem met bijna 600 jaar geschiedenis. Ervaar het verschil met Experience Klassiek, waar muziek een verhoogde betekenis krijgt.

Op Moederdag 12 mei 2024 om 15:00 uur zal Experience Klassiek een uniek concert presenteren waarin de de Belgische pianist Stéphane De May een speciaal Moederdag concert zal verzorgen met de mooiste en intiemste pianomuziek van zijn laatste cd “Pages Intimes”

Na de betoverende klanken nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring: een informele 'borrel' waar je de musici persoonlijk kunt ontmoeten. Ontdek de verhalen achter de muziek en deel je eigen ervaringen. Hier gaat de magie verder, en de band tussen de muziek en het publiek wordt nog sterker.

Waar Experience Klassiek zich onderscheidt, is niet alleen in de muziek maar ook in de intieme setting van het Rosenstock Huessy Huis. Vergeet de grote zalen; hier beleef je de muziek op een persoonlijke manier.

Mis deze kans niet om de magie van klassieke muziek te ontdekken. Reserveer nu je tickets op ( http://experienceklassiek.nl) en dompel jezelf onder in een avond vol muzikale schoonheid. Ervaar de betovering van Rosenstock Huessy Huis en laat de muziek je ziel raken, terwijl je na afloop samen met de musici geniet van een gezellige borrel.