HAARLEM - Stap binnen in de betoverende wereld van klassieke muziek in het Rosenstock Huessy Huis (Hagestraat 10, Haarlem) het best bewaarde geheim van Haarlem met bijna 600 jaar geschiedenis. Ervaar het verschil met Experience Klassiek, waar muziek een verhoogde betekenis krijgt.


Op 6 januari 2024 om 20:00 presenteert Experience Klassiek een unieke avond met prijswinnende musici. Laat je meevoeren door de virtuositeit van de Amerikaanse violist Karen Su en de Nederlandse pianist Ruben Plazier. Samen brengen ze werken van Brahms en Poulenc tot leven, waardoor elke noot een onvergetelijk moment wordt. In 2024 presenteren wij met trots een reeks van 10 concerten in het onlangs gerenoveerde Rosenstock Huessy Huis.

Waar Experience Klassiek zich onderscheidt, is niet alleen in de muziek maar ook in de intieme setting van het Rosenstock Huessy Huis. Vergeet de grote zalen; hier beleef je de muziek op een persoonlijke manier. Hoewel onze serie ook te vinden is in gerenommeerde zalen zoals Het Concertgebouw Amsterdam, biedt de intieme setting van Rosenstock Huessy Huis een unieke ervaring.

Na de betoverende klanken nodigen we u uit voor een bijzondere ervaring: een informele 'borrel' waar u de musici persoonlijk kunt ontmoeten. Ontdek de verhalen achter de muziek en deel uw eigen ervaringen. Hier gaat de magie verder, en de band tussen de muziek en het publiek wordt nog sterker.

Mis deze kans niet om de magie van klassieke muziek te ontdekken. Reserveer nu uw tickets op experienceklassiek.nl en dompel onder in een avond vol muzikale schoonheid. Ervaar de betovering van Rosenstock Huessy Huis en laat de muziek je ziel raken, terwijl u na afloop samen met de musici geniet van een gezellige borrel.