BEVERWIJK - Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale Rene Shuman & Angel-Eyeduizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op deze onvergetelijke muzikale reis van ‘Elvis and More’! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis! Vanaf dat René als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd, waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers. Hij wordt al jaren de Nederlandse Elvis genoemd. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse TV-specials op.

Kaarten vanaf € 38,50 op zaterdag 23 april om 20.15 uur zijn te reserveren via de website of via de theaterkassa (0251) 221453.