BEVERWIJK - Donna Summer is het icoon van de disco. Met het nummer ´I feel love´ veranderde ze voorgoed de dansmuziek. Musicalster Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) kruipt in de huid van dancefloor diva Donna Summer. Op deze avond vol glitter en glamour speelt Carolina samen met Gare du Nord alle hits van The Queen of Disco. Samen brengen ze Donna's roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die het publiek een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen Of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op haar disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde.

Een avond om mee te zingen en te swingen met ´Last dance´, ´Hot stuff´ en ´Bad girls´ en meer!

Kaarten vanaf € 23,50 voor vrijdag 5 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.