BEVERWIJK - Na het grote succes van de show Paris-Berlin kon een vervolg niet uitblijven. Deze keer gaat Ellen ten Damme nog zuidelijker. Parijs is het startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis naar Casablanca. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of Ellen ten Damme ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken...

Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt deze top-entertainer een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker. Dit maakt Casablanca tot een spannende mix van culturen. Français met een vleugje Arabique!; en dat kun je zeker aan Ellen overlaten! Of zoals ze zelf zegt: "Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!"

Kaarten vanaf € 25,50 voor de try-out op vrijdag 4 oktober om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.