BEVERWIJK - Nhung Dam en Koos Terpstra hebben op Oerol samen een aantal prachtige en hoopgevende voorstellingen gemaakt. Over het leven. De onmacht. En de schoonheid. Een ode aan de fantasie. Daar gaan ze graag mee door. Nhung speelt, Koos regisseert. De tekst schrijven ze samen.

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten. Nhung: "Onderweg worden we soms andere mensen. En moeten we ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis. We komen overal. En we nemen het publiek mee." Ondertussen wordt de rugzak leger of zwaarder in deze voorstelling om je in onder te dompelen.

3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid. Nhung neemt het publiek mee op reis. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. De tekst schreven ze samen.

Kaarten vanaf € 17,50 voor zaterdag 6 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.