HAARLEM - Op zaterdag 15 juni a.s. staat Theatre Hotel Courage (THC) in de Kleine Zaal van Philharmonie Haarlem.


Katrien van Beurden (actrice en artistiek leider van het gezelschap) trok jarenlang de wereld rond met een tas vol maskers om verhalen, karakters en een internationale cast te verzamelen. De maskers vertegenwoordigen de mensheid met personages uit alle lagen van de samenleving, zoals de oude vrouw, de dictator, de manager en de vluchteling. Met mime, muziek en de maskers komen de verzamelde verhalen tot leven. THC weet met deze eigen ontwikkelde speelstijl op een laagdrempelige manier theater te maken voor alle culturen in de samenleving. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem stelt om die reden 40 kaarten beschikbaar aan de Wereldkeuken in Haarlem en Samen Hier Haarlem om nieuwe Haarlemmers te trakteren op theater. Wij hopen op een mooie theatrale ontmoeting tussen ons publiek en nieuwe Haarlemmers.


'Story Nights - What the F is Commedia dell’Arte?' wordt een virtuoze avond waarin spelers van over de hele wereld gebundeld zijn in ambachtelijk spelplezier, improviserend in een unieke stijl. De muzikanten Jop Schellekens (Nederland), Pau Sola Masafrets (Spanje) en Haian Arshied (Syrië) zetten alles muzikaal op zijn kop met werk van o.a. de THC-ambassadeurs Remy van Kesteren, Dominique Vleeshouwers en Peter Vigh. Special guest is mezzosopraan Cora Burggraaf. Het belooft een virtuoze en poëtische “madness” te worden, waar de vindingrijkheid van het overleven in onze wereld én op de speelvloer het verbindende thema is.


Met de 40 kaarten die wij beschikbaar stellen aan de Wereldkeuken en Stichting Samen Hier willen wij nieuwe Haarlemmers kennis laten maken met ons theater en ze een mooie avond uit bieden. Wij hopen dat u ook komt en naast uw eigen kaartje een kaartje voor een ander koopt (geheel vrijblijvend!). Deze avond wordt zo een ontmoeting met en in het theater.


Theatre Hotel Courage

Story Nights - What the F is Commedia dell’Arte?

Philharmonie Haarlem Zaterdag 15 juni om 20.15 uur

Info en tickets