BEVERWIJK - Sorry Baby van Stefano Keizers. Stefano’s theaterdebuut ‘Erg Heel’ werd bestempeld als ‘overrompelend theaterdebuut’ door NRC in een vijfsterren recensie. Deze briljante ontregelaar, zal zijn publiek tarten, slopen en op het verkeerde been zetten.


Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.
Een avond vol ‘sorries’ van nieuwe grappende Maestro kandidaat!

Kaarten vanaf € 15,00 voor de try-out op vrijdag 15 november om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.