BEVERWIJK - Een concert dat afgeleid is van de musical 'Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie'. De productie werd juichend ontvangen, meerdere keren genomineerd en onderscheiden met een Musical Award.

We volgen de drie theatervedettes Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters), Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenthe) in de aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar dat we wel graag hadden willen zien.

Bij het maakproces van de musical had het artistieke team (Lars Boom, Paul van Ewijk, Ellen Pieters en Hans Cornelissen) de grootste moeite met de keuze van de nummers : het zogenaamde 'Kill your darlings' effect. Er was nog zoveel moois en bekends in het rijke repertoire, dat nu in deze nieuwe versie wel aan bod kan komen.

De drie actrices vertolken in character 'hun' grootste successen zoals Het is Over, De Minutenwals, Zeur niet, Herr Heinzelmann, De bokken en schapen, Wat heb je gedaan Daan, Jaloezie, Dobbe Dobbe Dobbe, Om alles, Lou er ligt een lijster in de la, De vleselijke woning, Er zit nog leven in de oude kat, We bennen op de wereld om mekaar te helpen nietwaar, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Een concert met scherpe en informatieve verbindende teksten.

Kaarten vanaf € 21,00 voor vrijdag 9 oktober om 19.30 en 21.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.