HAARLEM - Stap binnen in de betoverende wereld van klassieke muziek in het Rosenstock Huessy Huis (Hagestraat 10), het best bewaarde geheim van Haarlem met bijna 600 jaar geschiedenis. Ervaar het verschil met Experience Klassiek, waar muziek een verhoogde betekenis krijgt.


Op 10 februari 2024 om 20:00 presenteert Experience Klassiek een unieke avond met prijswinnende musici. Laat je meevoeren door de virtuositeit van de Belgische topcellist Luc Tooten, Amerikaanse violist Karen Su en de Nederlandse pianist Ruben Plazier. Samen brengen ze pianotrio-werken van Smetana en Grieg tot leven, waardoor elke noot een onvergetelijk moment wordt.

Na de betoverende klanken nodigen we u uit voor een bijzondere ervaring: een informele 'borrel' waar u de musici persoonlijk kunt ontmoeten. Ontdek de verhalen achter de muziek en deel uw eigen ervaringen. Hier gaat de magie verder, en de band tussen de muziek en het publiek wordt nog sterker.

Waar Experience Klassiek zich onderscheidt, is niet alleen in de muziek maar ook in de intieme setting van het Rosenstock Huessy Huis. Hier beleef u de muziek op een persoonlijke manier.

Mis deze kans niet om de magie van klassieke muziek te ontdekken. Reserveer nu uw tickets op ( http://experienceklassiek.nl) en dompel jezelf onder in een avond vol muzikale schoonheid. Ervaar de betovering van Rosenstock Huessy Huis en laat de muziek u ziel raken, terwijl u na afloop samen met de musici geniet van een gezellige borrel.