HEEMSKERK - LAUW, het alcoholvrije jongerenfeest t/m 18 jaar bracht 13 mei veel jongeren naar podium Laurentz in Heemskerk. Eindelijk konden ze weer dansen, zingen, zien en gezien worden op de dansvloer. Was jij er niet bij? Ga dan in de herkansing op vrijdag 3 juni.

Met LAUW bieden de samenwerkende organisaties Cultuurhuis Heemskerk, MET Heemskerk, Productiehuis 11:11 INC, de Jongerenraad en dansstudio de Danstuin alcoholvrije feesten aan voor jongeren. Zeker voor de doelgroep onder de zestien jaar is dat een uitkomst. Voor hen zijn de meeste feesten immers niet toegankelijk. Het veelgebruikte 16-plus of zelfs 18-plus beleid bij party’s geeft ze helaas geen toegang tot de dansvloer waar het zo goed toeven is met je vrienden.

Bij podium Laurentz doen ze dat anders. Daar ben je ook als je jong bent welkom om te dansen, te zingen en elkaar te ontmoeten. Ze doen dat met LAUW, een maandelijks alcoholvrij jongerenfeest. Op 3 juni staan daar wederom de DJ’s Zapre en Virato. Maar ook bieden we weer kans aan talent. DJ Jorrox bijt die avond de spits af en zal zijn kunsten voor de eerste keer op Podium Laurentz laten horen. Podiumdans wordt wederom verzorgd door dansstudio de DansTuin. De hoofdact van de avond wordt later bekend gemaakt via de socials.

Ben jij een talent en wil jij een keer shinen op het podium van Laurentz? Neem dan contact op met mark@cultuurhuisheemskerk.nl. Liever shinen op de dansvloer? Bestel dan je ticket via podiumlaurentz.nl. Of doe mee aan de win-actie en win een VIP-treatment.