HAARLEM - Al meer dan 22 jaar is Stiel's de meest swingende en drukste horecazaak van Haarlem. Stiel's onderscheidt zich door 6 dagen per week livemuziek te programmeren met elke maandag de druk bezochte jamsessies. Na de live muziek en in het weekend draait DJ Stiel's door met de beste soul, r&b, hiphop en dance van de laatste 30 jaar. Cafe Stiel's is niet voor niets hét live muziekcafe van Haarlem!!

Aanvang livemuziek 22:00 | GRATIS ENTREE
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag 20:00 tot 02:00
Donderdag t/m zondag 20:00 tot 04:00


- vrijdag 13 maart Suzy V - Suzy V is een Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter, opgegroeid in Amsterdam. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze van muziek haar leven wilde maken. Het afgelopen jaar heeft ze samen met Wieger Hoogendorp keihard gewerkt aan haar debuutalbum 'Sound of the Sea'. Dit album doet tot de verbeelding spreken: Nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch. Het is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk. Suzy V wil maar één ding: de wereld haar muziek laten horen! Haar nieuwe single Somebody Just Like You is nu uit en 28 juni verschijnt haar debuutalbum Sound of the Sea. In het najaar reist ze het land door met de Popronde (25 shows)

- dinsdag 17 maart Stiels Unplugged presenteert Yorick van Norden - Nadat hij eerst naam had gemaakt met de beatlesque band The Hype, is Yorick een nieuw avontuur begonnen als singer-songwriter. Na 2 bejubelde albums is hij nu druk bezig met het schrijven en opnemen van zijn nieuwe album. Voordat hij vertrekt hij naar Abbey Road om zijn nieuwe plaat op te nemen komt hij bij Stiels Unplugged langs om wat nieuwe nummers uit te proberen. Kom kijken en luisteren naar deze Haarlemse held.

- vrijdag 20 maart Reino - Als mens kan het leven een geweldige ervaring zijn maar datzelfde leven kan je ook bijten. Reino viert deze dans van het bestaan ​​door vrolijke Indie-muziek te maken. De Nederlandse band schrijft poppy songs met frisse synthesizers en wat punky energie om het compleet te maken. Denk aan LCD Soundsystems dansbare synths gemengd met de rauwe energie van de vroege Arctic Monkeys. Van hun eerste single "Carousel" (2017) tot hun nieuwste banger "Fiesta Settlement" (2019), Reino legt de lat hoog met super aanstekelijke, verfrissend pop en dance-indie-rock hits! De band bestaat uit Erik van Schoonhoven, Thomas Rikkers, Sven van der Meer en Sam Nieuwenhuijs.