BEVERWIJK - 2022 was letterlijk het jaar van A-Fever (voorheen bekend als ABBA Fever). De band kwam ver in het televisieprogramma The Tribute (SBS6) en speelde ontzettend veel shows door heel het land, van Zwarte Cross, Paaspop, Tributeland en natuurlijk in alle poppodia en theaterzalen. Deze lijn trekken ze door en het Kennemer Theater mocht uiteraard niet ontbreken!


A-Fever– The Ultimate ABBA Tribute
is een muzikale reis terug naar de tijd van 's werelds grootste popgroep. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In de show van A-Fever komen alle grote hits als 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo' voorbij. Naast de muziek is de sfeer en energie enorm van belang bij A-Fever. Gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, word je meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet.

A-Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

The Music, The Memories, The Magic. Beleef het opnieuw met A-Fever - The Ultimate ABBA Tribute!

Kaarten vanaf € 23,50 zaterdag 25 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.