HEEMSKERK - ADO '20 heeft de sterke reeks van de laatste weken, waarin ook handhaving werd behaald, voortgezet met een 4-2 overwinning op het laaggeklasseerde Kozakken Boys. Milan Zonneveld kroonde zich tot man van de wedstrijd door drie goals voor zijn rekening te nemen.

Zonneveld deed dit opnieuw als invaller, waar hj na zijn blessure al een aantal weken genoegen moet nemen met een reserverol. De aanvaller kwam in de 66e minuut in het veld bij een 1-1 stand. Maurizio Brenna had de scoe al na zes minuten geopend, maa Mario Bilate zorgde daarna voor een gelijke ruststand.

Zonneveld wist zijn status als "supersub" weer eens waar te maken door bij zijn eerste balcontact en op aangeven van Milan Klopper te scoren. Nog geen twee minuten later was het opnieuw raak voor de spits. Bilate bracht met ene tweede goal de spanning nog even terug, maar met een fraai lobje gooide Zoneveld het duel in het slot: 4-2.