HAARLEM - Tijdens de Dutch Open For Youth zijn er vijf eerste, 7 tweede en 4 derde plaatsen behaald door Kenamju Karate.


Dit weekend vond in Topsportcentrum Almere de Dutch Open For Youth plaats.In totaal deden 585 deelnemers mee uit 10 landen.De Dutch Open For Youth is tevens een meetmoment voor de Karatebond Nederland voor het EK 2019 in Aalborg, Denemarken.

Kenamju Karate was met 42 karateka’s vertegenwoordigd tijdens dit tweedaagse toernooi.Zaterdag was het de beurt aan de cadetten, junioren, U21 en teams, zondag de jeugd en teams.

De Kenamju Karateka’s lieten zich weer van hun beste kant zien en aangemoedigd door de meegereisde supporters werden de volgende prijzen behaald.

Eerste plaats: Naomi Pollmann, Joëlle Oomen, Nadine Hollander, Enzeli de Ruiter, Teams meisjes U14
Tweede plaats: Elisa Lie, Eline Unruh, Merel Cassee, Thomas van der Meijden individueel en open klasse U21, Teams meisjes U18 en Teams jongens U21
Derde plaats: Lynn Goedhart, Danniel Jonkers, Sebastiaan van Teeffelen, Teams meisjes U16

De coaches onder leiding van hoofd traineren coach Rene Oerlemans kunnen terug kijken op een geslaagd toernooi. Nu in de voorbereiding voor de Nederlands Kampioenschappen 2018 op 24 en 25 november in Zoetermeer.