BEVERWIJK - RKVV DEM heeft tegen het op een tweede plaats staande VVSB niet kunnen verrassen. De ploeg van trainer Mark de Vries deed zichzelf tekort in de eerste helft en kreeg vervolgens in het eerste kwartier na rust het deksel op de neus: 2-4.

Het tekent de wisselvalligheid van de Beverwijkse ploeg dit seizoen waarin uitstekende resultaten worden afgewisseld met veel mindere prestaties. Dat DEM in de eerste helft niet op voorsprong kwam was vooral te wijten aan Bilal Zejli die iets te vaak voor eigen eer ging in plaats van een medespeler te bereiken.

In het eerste kwartier na rust ging het vervolgens volledig mis en mocht keeper Ivan Aragones Gomez, die de geschorste swen Verswijveren verving driemaal vissen. Leroy George opende de score kort na rust en tussen de 58e en 60e minuut vonden ook Danny Bakker en Richelo fecunda het net. Tino Wolters bracht de spanning nog wat terug, maar acht minuten voor tijd gooide Ian van Otterloo het duel in het slot. De late goal van Bryan Herraez was slechts voor de spreekwoordelijke eer.

DEM, 13e in de Derde Divisie, gaat komende zondag op bezoek bij de nummer drie in de stand, Blauw Geel '38 uit Veghel.