BEVERWIJK - Geheel volgens de regels van het RIVM en de KNVB mag de jeugd gelukkig weer sporten. Bij voetbalvereniging DEM staat de maand mei altijd in het teken van de meiden. Wegens het grote succes en de vele meiden die nu bij DEM lekker meevoetballen, bieden we ook in juni alle meiden uit de regio de gelegenheid aan om gratis met ons mee te trainen.

Ben jij een meisje of heb jij een dochter, nichtje, zusje of vriendinnetje dan ben jij of zij van harte welkom om mee te trainen met jouw leeftijdscategorie. In verband met het coronavirus is er een aangepast, door de gemeente Beverwijk goedgekeurde, 'coronaproof' trainingsschema. Heb jij al een tijdje niets gedaan en wil je een keer meetrainen, geef je dan van tevoren op bij de coördinator Rudy van der Kolk, via vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl en lees goed het coronaprotocol door op de DEM-website. Kom alleen naar DEM als je een bevestiging hebt gekregen van onze coördinator.

DEM biedt plaats aan elk meisje, van elke leeftijd, voor elk niveau. Aankomend seizoen start de voetbalvereniging met een rijkelijk gevulde jeugdafdeling van MO11 tot en met MO17. Er spelen naast deze meidenteams ook meiden bij de kabouters (5 tot 6 jaar) en bij de verschillende gemengde jeugdteams.

Blijf gezond, ga lekker voetballen en kom naar DEM! Meld je aan via vrouwenvoetbal@rkvvdem.nl.