NIJMEGEN - De zegereeks van ADO '20 VR1 duurt inmiddels tien wedstrijden. Een week voor de topper tegen directe concurrent AFC wist de ploeg van trainer Patrick Hulshof in Nijmegen met 0-4 van Trekvogels te winnen.

De Heemskerkse vrouwen, reeds in het bezit van de eerste periodetitel, wisten vorige week al de grens van vijftig doelpunten te passeren. In Nijmegen zorgde Lies de Wit in de eerste helft voor de 53e treffer van het seizoen en na de rust kwamen daar nog drie doelpunten. Topscorer Rosa Kruijver scoorde wederom en door twee treffers van Sanne de Wit eindigde het duel op 0-4.

ADO '20 behoudt daardoor twee punten voorsprong op AFC en die ploeg is komende zondag om 11.00 uur op De Vlotter de volgende tegenstander, alvorens men de winterstop ingaat.