VELSEN - Wilt u ook weten hoe vitaal u bent? Meld u zich dan nu aan en kom woensdag 4 januari naar Het Polderhuis in Velserbroek voor de actieve, informatieve maar ook gezellige Vitaliteitsdag. Op deze dag krijgt u meer inzicht in uw gezondheid, vitaliteit en leefstijl. Sportloket Velsen organiseert in samenwerking met diverse verenigingen, sportclubs, fysiotherapiepraktijken en andere instanties deze Vitaliteitsdag.

Waarom doen wij dit?
Het doel van deze dag is om alle 55-plussers uit Velsen bewust te laten worden van een gezonde leefstijl, hun individuele mogelijkheden en gezondheid. Maar bovenal staat de gezelligheid centraal! De Vitaliteitsdag onderscheidt zich door uit te gaan van de fysieke mogelijkheden van mensen, in plaats van de beperkingen onder een vergrootglas te leggen.

Wat houdt deze dag in?
Deze dag is van 10.00 – 20.30 uur gevuld met een groot scala aan activiteiten, waarbij het bewegen, het denken, en niet te vergeten het sociale aspect centraal staan. Men kan deelnemen aan diverse onderdelen, zoals stoepen, yoga, dammen, colleges, sjoelen, midgetgolfen en meer.

Om 17.30 uur eindigen de activiteiten, maar hierna volgt nog een leuke afsluiter. Zo is er voor de deelnemers een keuze uit een aantal warme winterse maaltijden. De middag en avond wordt aangevuld met muzikaal amusement van de lokale band ‘3 Vierkante Meter’.

Voor wie?
De Vitaliteitsdag is geschikt voor iedereen van 55 jaar en ouder.

In en rondom Velsen liggen bij diverse instanties, zoals de buurtcentra, de fysiotherapeuten, maar ook de sporthallen, flyers en antwoordkaarten verspreid, en hangen er posters met extra informatie over deze Vitaliteitsdag.

Aanmelden of meer informatie kan via de website. Kijk op: www.sportpasvelsen.nl/aanmelden
Of meld u aan door een mail te sturen naar: Esmit@velsen.nl / 06-15 12 94 01