DOETINCHEM - Gelijkspelen bij het hoog geklasseerde De Graafschap en toch een wrange nasmaak hebben. Dat overkwam Telstar vrijdagavond in Doetinchem. De ploeg van Andries Jonker leek in blessuretijd de volle winst te pakken, maar de thuisploeg kwam toch nog langszij.

Tien minuten voor de rust opende Telstar de score. Vanuit een corner wist Benaissa Benamar via de keeper binnen te koppen en de 0-1 was tevens de ruststand. Halverwege de tweede helft kwam De Graafschap op gelijke hoogte nadat vlak daarvoor eerst keeper Van der Maaten tegen kwam en daarna de lat raakte. Wat dat betreft had Leeroy Owusu meer geluk met zijn fraaie schot die de 1-1 betekende.

Onder regenachtige omstandigheden gebeurde er van alles, maar kwam er tot de 90e minuut geen wijzigingen in de stand. Tot de blessuretijd inging en Reda Kharchouch kon scoren op aangeven van McGuane. De spelers waren nog niet bijgekomen van het juichen toen keeper Van der Maaten ernstig gehinderd werd door Ralf Seuntjens die vervolgens ook nog eens de bal wist binnen te frommelen. De arbiter keurde het doelpunt goed wat bij de Witte Leeuwen aanvoelde als twee verloren punten.