MAASTRICHT – Telstar is in Maastricht tegen de twaalfde nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van trainer/coach Mike Snoei kwam al in de eerste minuut op achterstand en zag MVV die voorsprong verdubbelen, 2-0.

Anthony van den Hurk kroonde zich in Maastricht tot matchwinner. Uit de eerste aanval viel al de openingstreffer. De spits kopte uit een voorzet van dichtbij beheerst binnen. Voor MVV was het een droomstart. Het leek de ploeg kracht te geven en met een schot dat een halve meter naast ging was het al snel weer gevaarlijk.

Ahmad Mendes Moreira, die in het restant van dit seizoen wordt gehuurd van FC Groningen, was met een harde vrije trap nog gevaarlijk. Halverwege keek het nog tegen de 1-0 achterstand aan.

Na de pauze raakte Adham el Idrissi de paal, maar het was de thuisploeg dat tot scoren kwam. Opnieuw was Van den Hurk de maker. Met het hoofd maakte de aanvaller de 2-0. Telstar kreeg via Moreira en Dylan Mertens kansen, terwijl MVV via Van den Hurk dichtbij was. In de 2-0 tussenstand kwam echter geen verandering, waardoor Telstar zonder punten uit Maastricht vertrok.

MVV – Telstar 2-0 (1-0)
1-0 Anthony van den Hurk
2-0 Anthony van den Hurk