CASTRICUM - Voor komend winterseizoen organiseert AV Castricum weer een Strand- en Duinloop. De start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Castricum aan de Zeeweg 4. Alle routes gaan vooral over onverhard terrein, je loopt door de prachtige duinen van Castricum, met soms een deel verhard fietspad;. Deze Strand- en Duinloop is een ideale voorbereiding voor de NN Egmond Halve Marathon die Le Champion organiseert op zondag 14 januari.

Jeugdloop


De jeugd kan elke loop kiezen uit een route van 1 km (nieuw), 2 km en 4 km. De start van deze afstanden is om 10.15 uur (1 km) en 10.30 uur (2,2 km en 4 km). De jeugd tot 16 jaar wordt ingeschreven in de verschillende leeftijdscategorieën die de Atletiekunie hanteert. Als ouders op de 2 km met hun kinderen willen meelopen, kan dat; we vragen hen dan wel zich ook in te schrijven en met een speciaal startnummer te lopen (buiten competitie). Voor de 1 km is aparte inschrijving door ouders niet nodig.

Sportieve Pieten aanwezig

Speciaal voor de kleinste deelnemers zijn er sportieve Pieten aanwezig bij de start.

Deelnemers van 16 jaar en ouder

Voor de deelnemers van 16 jaar en ouder is er keuze uit 4 km, 10 km en 15 km. De langste route van 15 km gaat ook over het strand.

Start

De start van de korte afstanden (1, 2 en 4 km) is vanaf 10.15 uur. De start van de lange afstanden (10 en 15 km) is om 11.05 uur.

Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl.

Meer informatie Zie www.avcastricum.nl/strand-en-duinlopen